top of page

Μητρόπολη Πατρών: Ποτάμι προσφοράς σε είδη πρώτης ανάγκης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Η αγάπη των Πατρινών για τους συνανθρώπους μας και η ευαισθησία τους για τον πόνο των δοκιμαζομένων από τους φοβερούς σεισμούς στην Τουρκία και Συρία, έγινε ποτάμι προσφοράς σε είδη πρώτης ανάγκης για τους χιλιάδες εμπεριστάτους κατοίκους των δύο χωρών.

Έτσι στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου για συγκέντρωση βοηθείας για τους σεισμοπλήκτους, συγκεντρώθηκαν δεκάδες τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης, σε όλες τις Ενορίες και εν συνεχεία αφού εταξινομήθησαν στο κελάρι της αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως από ομάδα Κληρικών και Λαικών, προωθήθησαν διά της φιλανθρωπικής οργανώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στον προόρισμό τους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε εκ βάθους ψυχής και από τον ιερό Άμβωνα κατά την διάρκεια των ιερών Ακολουθιών των ημερών αυτών, τον Πατραικό Λαό για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα αυτό προσφοράς αγάπης, αλλά και δι’ όλων των Μ.Μ.Ε. εξέφρασε και εκφράζει την βαθειά του συγκίνηση και τις ευγνώμονες ευχαριστίες του γι’ αυτή την συγκινητική προσφορά των Πατρέων προς ανακούφιση των σεισμοπλήκτων συνανθρώπων μας.

bottom of page